Welkom bij Rob de Jager Auto's in Gemert!!

Vele kopers zijn u voor gegaan want autobedrijf Rob de Jager Auto’s is al jarenlang een begrip in de regio.
Het leveren van kwaliteit en optimale service heeft bij ons grote prioriteit. Wanneer u van plan bent eens bij ons langs te komen, klik dan de link “occasions” aan. U zult dan zien dat wij een diversiteit aan auto’s hebben staan in onze collectie. De kans is groot dat ook uw juiste auto erbij zal staan, want wij hebben ruim 50 auto’s op voorraad.

Wij hebben in ons bedrijf jong gebruikte occasions voor zowel een krappe als een ruime beurs. Al deze auto’s worden uiteraard afgeleverd met een recente APK-keuring. Eventuele garantie kan in overleg. Wilt u ons bedrijf een keer bezoeken dan kan dit van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur. Er is altijd iemand van de afdeling verkoop aanwezig om u advies te geven. Op afspraak, kunt u ook buiten onze openingstijden langskomen. De verkoper zal u dan, geheel vrijblijvend, van de nodige informatie voorzien.

Het kopen van een auto is voor u geen alledaagse bezigheid. U bent dan ook van harte welkom in onze representatieve en gastvrije showroom, waar een honderdtal auto’s in verschillende prijsklassen keurig gepoetst en uitvoerig nagekeken op u staan te wachten. Ons bedrijf werkt met dagelijks wisselende voorraad tegen groothandelsprijzen, zowel voor particulier als collegae-autobedrijven.

De verkopers zullen al uw vragen beantwoorden en desgevraagd zullen ze u ook adviseren. Een testrit maken behoort, uiteraard vrijblijvend, ook tot de mogelijkheden. Mocht uw auto er helaas niet bij zitten, dan kunt u de verkoper vragen of hij u door middel van een zoekopdracht op de hoogte wilt houden. De verkoper zal dan op zoek gaan naar een auto die uw wensen het best benaderd. Ook financieringen kunnen voor U geregeld worden, vraag uw verkoper naar de voorwaarden.